Hallå igen

Hej! Nu har jag varit dålig igen men det är mycket att plugga nu i nian. Vi har spanska prov och fysikläxförhör och matteläxa och en krönika som ska vara klar och en engelska skrivuppgift. Så jag har haft lite mycket att göra!
 
Nog om det. I helgen drar konfirmationen igång igen med nya konfirmander och jag ska vara assistent för första gången. Hoppas allt går bra men jag tror att det kommer gå väldigt bra. Ska bli så kul att träffa dem nya!
 
Annars händer  inte mycket. Har ätit och nu tänkte jag bara ta det lugnt med spotify! Ha det bra! Puss&Kram

Fredag<3

Hola everybody:) Vet inte riktigt varför men även fast jag är förkyld så är jag på jättebra humör! Imorse när jag vaknade sken solen och min katt satt bredvid mig kollade på mig(so cute!!). Jag gick upp och åt en ganska stor frukost och nu tänkte jag  plugga lite(booring) även fast det är så tråkigt! Sen ska jag sätta på mig varma kläder och ta med vovven ut till hästarna och ge dom lite äpplen.
 
Jaha nu var det helg igen och jag har inget för mig, men något ska man väl kunna hitta på. Kanske ta en lång ridtur i den underbara hösten! Vad ska ni göra i helgen? Puss&Kram

blandade bilder






 


Sjuk:(

Godmorgon. Idag blir det ingen skola för mig! Ligger hemma med feber och väldigt ont i halsen:( Vi var i Göteborg i helgen med klassen och det var roligt men som sagt, jag blev väldigt sjuk. En tågresa på 5-6 timmar igår innehöll 3 alvedon och hörlurar med musik. Försökte sova men det gick inte för det var ganska hög ljudvolym. Men aja nu är jag hemma och ligger nerbäddad i sängen med lite gott citronte, så får vi se hur denna går. Ha en bra dag. Puss&Kram

RSS 2.0